De Amersfoortse Berg
ontwerp en uitvoering 2013

Deze nieuwe uitbreiding van bijna 2800 m2 in opdracht van Stichting onderwijsgroep Amersfoort  vervangt een aantal noodlokalen op het eigen binnenterrein van de school.  Het omvat 25 lokalen en een ruime lichte aula.

De uitbreiding is samen met systeembouwer De Groot Vroomshoop ontwikkeld en met inzet van alle betrokkenen in een razend tempo uitgevoerd: ontwerp, voorbereiding en uitvoering vonden plaats in een tijdsbestek van ongeveer negen maanden. De bouwperiode omvatte slechts 12 weken. De nieuwe vleugel is duurzaam, energie efficiënt en voldoet aan de eisen conform het Programma van eisen voor Frisse Scholen Klasse B.

Ontwerp en uitwerking in dienst van: Inbo BV
Functie: projectarchitect
Opdrachtgever: Stichting Onderwijsgroep Amersfoort